Alumnes de l’Institut Badia i Margarit participen al projecte teatral Caixa Escena

El cap de setmana del 24 al 26 de febrer, els nens i nenes de l’institut Badia i Margarit, que fan l’optativa de teatre, van anar al Caixa Fòrum de Barcelona per participar al Caixa Escena, un projecte de teatre que organitza ‘La Caixa’. El Badia i Margarit va ser un dels sis grups de teatre seleccionats per participar en aquest projecte que, aquest any, ha treballat les obres de Shakespeare.

Durant els tres dies, els nois i noies dels grups de teatre que venien de diferents llocs de Catalunya i de València, van participar en diferents tallers: per perdre la vergonya, per treballar la veu i el gest, per aprendre moviments… Al final, cada grup va presentar l’obra de teatre que estan fent al seu institut. El grup de teatre del Badia i Margarit, que es diu Mac-ot, va representar l’obra “Macbeth” i la van poder assajar de cara a estrenar-la per final de curs.

Els nens i nenes participants al Caixa Escena van conviure a l’alberg Pere Tarrés, on van poder conéixer companys d’altres llocs, compartir experiències i participar en jocs. Pels nois i noies de l’Institut Badia i Margarit va ser una experiència inoblidable.