Gran participació del BiM al primer cros de l’escola Dolors Martí

El diumenge 14 de maig, els alumnes del Badia i Margarit vam anar al cros del  Dolors Martí: 19 persones vestides de verd (10 nens i 9 nenes). Vam arribar i, com sempre, el Xavi ens estava esperant, ens va donar explicacions i vam seure a l’herba fins que va ser l’hora d’escalfar i estirar la musculatura. La majoria deien que era molt fàcil perquè el terreny era pla, però hi havia una pujada era molt forta. Ens vam posicionar a la línia de sortida i vam sentir: preparats, llestos, i quan van disparar tots vam sortir disparats.Tots volíem guanyar.

Només començar a l’Àragorn li va caure la sabata, però va seguir. Tots anàvem bé i quan va arribar la pujada, la majoria ens vam rendir. Però ningú es va donar per vençut i vam seguir corrent. Quan vam acabar el Xavi ens va felicitar i pel micròfon van dir que la directora deu estar molt orgullosa de nosaltres (oi que sí?).

Vam fer podi el Hatim i el Zakaria, el Hatim 2n i el Zakaria 3r; també van fer podi la Farida, 1a, la Judit Prat, 3a, i la Nerea, 1a cadet. Ens vam quedar al sorteig i al Eduard li va tocar un patinet nou. Després vam marxar tots després de passar un matí fantàstic!

Amb aquest cros tanquem una temporada de cros trepidant, i ja només ens queda la cursa del barri Sant Crist i el nostre institut!!! Que ningú hi falti.

 

Mohamed Al Harkache, Mohamed Ayyad i Hatim El Himer